Show more

Det var inte en lätt dag. Tog fel väg ut från Lund och hamnade på flera km av grusväg som både google och kommunen ansåg var fullt duglig cykelväg, kanske för mountainbike. Är till slut framme vid en campingplats och ska försöka ta ett dopp så fort tältet är uppe.

Årets första campingresa. Är otroligt taggad. Även första campingresan med 🐶

Ska ta oss till Bosjökloster först och om allt går bra ska vi vidare till Haväng imorgon. Sen måste vi antingen till Kristianstad för tåget hem eller Ivön för ännu en natt i tält. Har tyvärr inget ankare eller någon löplina än, är på väg i posten. Men jag måste utnyttja röd dag, klämdag och varmt väder.

goo.gl/maps/cZxsx3T38SM2

piware.de/post/2018-05-01-andr Kan varmt rekommendera Google Nexus 5x med Copperhead OS och den artikeln. Säljs fortfarande för runt 2800 SEK i handeln.

Visste du att det nu finns en SVENSK Mastodon instans borta på

mastodon.se/

!!

Jag föredrar att inte prata svenska, men lite coolt i alla fall!

#sv #Svenska #Sverige #Sweden #mastodon #HASHTAG

Mosa dina förbindelser innan du sammanfogar. 🤓

Så här ligger hon i mitt knä medan jag jobbar. Stackarn gör allt för lite kontakt.

Mastodon.se

Mastodon.se är en svensk nod i Mastodon-nätverket. Vi välkomnar alla att använda plattformen men vill rikta oss främst till Sverige och norden. Vad är då Mastodon? Du hittar information på engelska dels på Wikipedia och på JoinMastodon.org. Mer information om denna nod finns här.