Jaha över natten har min billiga frukost på espresso house gått från 54kr till 71kr för att de gjort om sina frukost erbjudanden. Samtidigt som deras scones nu är mindre och jag tvingas köpa en apelsin juice.

@fenomenologen Ja jag är väldigt inaktiv på social media. Har alltid varit. Trots det gillar jag tanken och vill tillhandahålla en instans. Men nu finns det larm iaf! Förut fanns det inga larm. Sen pratar jag med ett par vänner om att köpa serverplats hos ett bolag i Malmö för att bli mer självständig.

Working on compiling the changelog for Mastodon 3.0...

@artfors Kan ju hoppas. Lite övervakning och larm hade nog hjälpt.

gtfobins.github.io/ vissa av dessa kan motverkas av sunt förnuft och;
unset LESSOPEN
unset LESSCLOSE
i profile.

privacytools.io/browsers/ hade helt missat denna siten. Har stagnerat lite i mitt skydd av webbläsaren sedan noscript först kom ut och för mig revolutionerade hur man läser nätet. Men den sidan täcker cookies mycket mer och var väldigt intressant.

Sammanfattningsvis efter ett par timmar med nya inställningar i FF kan jag säga att om man inte vill bli spårad på nätet får man också vara redo att inte vara automatiskt inloggad överallt.

@Torie I'm reading Children of Time right now and liking it a lot. It's scifi but the concepts are wild and amazing fun.

@Fergant Men då så! Jag vet att där var någon utlänning här som gick med för att lära sig svenska men jag kan inte hålla reda på folk. Ja jag missade ditt skämt... Ironi och liknande överförs inte väl över HTTP.

Show more
Mastodon.se

Svensk mastodon-instans som riktar sig främst mot europeiska användare.