@purism I love it. I already have a pretty compact old 4 core Xeon E3-1275 as home hypervisor but as soon as it goes I'm getting a Librem Mini.

The Librem Mini is the fastest, smallest and lightest Librem puri.sm/products/librem-mini/

• 8th-gen quad‑core i7 processor
• up to 64 GB of fast DDR4 memory
• 4K@60Hz HDMI 2.0 and Display Port
• 5 x 5 x 1.5 inches
• 2.2 pounds

#Linux #privacy #security

Titta på ”Vitamin D and immunity” på YouTube
youtu.be/W5yVGmfivAk
Enligt denna snubben har en meta-studie från 2017 samlat bevis från andra studier med över 10900 deltagare som visar att dagliga tillskott av D vitamin kan minska risken för infektioner i andningsorganen med 19%. Upp till 70% i folk som redan hade en brist av D vitamin i kroppen.

Jaha över natten har min billiga frukost på espresso house gått från 54kr till 71kr för att de gjort om sina frukost erbjudanden. Samtidigt som deras scones nu är mindre och jag tvingas köpa en apelsin juice.

@fenomenologen Ja jag är väldigt inaktiv på social media. Har alltid varit. Trots det gillar jag tanken och vill tillhandahålla en instans. Men nu finns det larm iaf! Förut fanns det inga larm. Sen pratar jag med ett par vänner om att köpa serverplats hos ett bolag i Malmö för att bli mer självständig.

Working on compiling the changelog for Mastodon 3.0...

@artfors Kan ju hoppas. Lite övervakning och larm hade nog hjälpt.

gtfobins.github.io/ vissa av dessa kan motverkas av sunt förnuft och;
unset LESSOPEN
unset LESSCLOSE
i profile.

Show more
Mastodon.se

Mastodon instance aimed at Swedish users and registration to this instance is blocked for countries outside of Europe. You can still read it, login to it with existing accounts and follow people.