Fick ett paket på posten som tog till sitt bo, öppnade och tog ut innehållet som hon sedan naffsade lite på och lämnade på soffan. Så det är nu hennes. Är hon inte stilig, lilla vikingen.

Resan till var helvetisk. Bara en bra bild att visa. gör sig alltid bra på bild. Hon hade en ängels tålamod i korgen medan en svettig och trött husse svor och trampade sig fram den sista biten från Rønne i mörkret.

Jag älskar min nya ursäkt för att gå hem först från fester.

Idag fick leka med TRE hundar och mörda en kaninunge framför mina ögon. Allt under lunchrasten. Hon nosade omkring i buskar och innan jag hann se bakdelen av kaninen hade hon tag i nacken av den och skakade febrilt. Jag lyfte upp henne i nackskinnet så hon släppte men den låg livlös på marken. Drama... Här är ett foto av Charlie som vi träffade, en 9 årig Jack Russel.

Det var inte en lätt dag. Tog fel väg ut från Lund och hamnade på flera km av grusväg som både google och kommunen ansåg var fullt duglig cykelväg, kanske för mountainbike. Är till slut framme vid en campingplats och ska försöka ta ett dopp så fort tältet är uppe.

Show more
Mastodon.se

Svensk mastodon-instans som riktar sig främst mot europeiska användare.