Follow

Helgens påminnelse om att ni behöver hitta en ny instans ni kan kalla ert hem i fediversum. Mastodon.se stänger ner om exakt 2 månader idag.

(Om ni ska svara på detta inlägget se till att ta bort alla namnen först.)

@Jedin @blixtgordon @rasmus_kaj @jahojariaho @jonte @anders @johanpersson @helenaroth @haeglund @furanku

blog.mastodon.se/inl%C3%A4gg/s

@nikolar du verkar vara bestämd på att gå ner med mig och skeppet haha. Jag pingar dig ändå. Uppskattar ditt dagliga postande. ❤️

· · Web · 1 · 0 · 3

Tack för ping och påminnelse @stemid Jag är i valet och kvalet om jag ska flytta på mig, eller gå ner med dig och skeppet jag också.

Får väl se!

Men oavsett vilket tycker jag det är synd att denna instansen lägger ner, även om jag till fullo förstår ditt beslut.

🙏

@helenaroth

jag tycker också det är synd att den instansen försvinner, men inte ska väl du behöva försvinna för det? Stanna kvar i fediversumet!

@stemid

@helenaroth heh du gör som du vill. för mig är detta bara ettor och nollor. jag har tappat mycket respekt för "sociala" medier.

@stemid Mmm. Det e lite där jag är också. Sen vet jag ju med mig att jag 'varit där förut' och att det går i vågor för mig.

@helenaroth ja jag tror inte att jag kommer hålla mig helt borta. det är bara en mekanism för att hantera att mitt älsklings-projekt i 5 år stängs ner.

kommer nog aldrig över magin av att se den federerade tidslinjen, alla olika människor från olika länder och mjukvaror som kommunicerar. ibland bara stirrar jag på den och svarar på folk som talar ut i tomma intet.

@helenaroth @stemid Blott ett litet skutt räcker för att stanna kvar. 😉 Gör det! 👍

Jag skuttade från .se till .nu, och det gick väl. :mastodon: 🥳

@JoWa mmm... tack för ännu en nudge att skutta vidare inom fediverse istället för att låta mig 'stängas ner' och inte göra det aktiva valet att skutta.

Sign in to participate in the conversation
Mastodon.se

For membership you must write a short motivation to prove you're not a robot. If you're outside of Sweden, or don't speak Swedish, please explain why you should have an account on this instance. Please read the server rules.