gtfobins.github.io/ vissa av dessa kan motverkas av sunt förnuft och;
unset LESSOPEN
unset LESSCLOSE
i profile.

privacytools.io/browsers/ hade helt missat denna siten. Har stagnerat lite i mitt skydd av webbläsaren sedan noscript först kom ut och för mig revolutionerade hur man läser nätet. Men den sidan täcker cookies mycket mer och var väldigt intressant.

Sammanfattningsvis efter ett par timmar med nya inställningar i FF kan jag säga att om man inte vill bli spårad på nätet får man också vara redo att inte vara automatiskt inloggad överallt.

Måste re-toota ett tweet för detta var himla bra info att ha om du ska börja frilansa. twitter.com/xck3d/status/10939

Ersätt alla {{vars}} med {{ vars }} enligt ansible-lint standarder i yml playbooks, med vim: :%s/{{\([^\} ]*\)}}/{{ \1 }}/g

ccdcoe.org/news/2019/france-wi Stolt över svenskarna som placerades på tredje plats i årets Locked Shields. Förra året kom de på 10:e plats och var ett helt annat team om jag förstått rätt. Bra jobbat Sverige!

expunctis.com/2019/03/07/Not-s troligtvis världens mest irriterande spel. Jag är lite stolt att jag kom upp i 1015 pengar och fick procenten under 45% men efter det blir gissningarna för bra.

Fick ett paket på posten som tog till sitt bo, öppnade och tog ut innehållet som hon sedan naffsade lite på och lämnade på soffan. Så det är nu hennes. Är hon inte stilig, lilla vikingen.

Show more
Mastodon.se

Svensk mastodon-instans som riktar sig främst mot europeiska användare.