Måste re-toota ett tweet för detta var himla bra info att ha om du ska börja frilansa. twitter.com/xck3d/status/10939

Ersätt alla {{vars}} med {{ vars }} enligt ansible-lint standarder i yml playbooks, med vim: :%s/{{\([^\} ]*\)}}/{{ \1 }}/g

ccdcoe.org/news/2019/france-wi Stolt över svenskarna som placerades på tredje plats i årets Locked Shields. Förra året kom de på 10:e plats och var ett helt annat team om jag förstått rätt. Bra jobbat Sverige!

expunctis.com/2019/03/07/Not-s troligtvis världens mest irriterande spel. Jag är lite stolt att jag kom upp i 1015 pengar och fick procenten under 45% men efter det blir gissningarna för bra.

Fick ett paket på posten som tog till sitt bo, öppnade och tog ut innehållet som hon sedan naffsade lite på och lämnade på soffan. Så det är nu hennes. Är hon inte stilig, lilla vikingen.

Resan till var helvetisk. Bara en bra bild att visa. gör sig alltid bra på bild. Hon hade en ängels tålamod i korgen medan en svettig och trött husse svor och trampade sig fram den sista biten från Rønne i mörkret.

Show more
Mastodon.se

Mastodon.se är en svensk nod i Mastodon-nätverket. Vi välkomnar alla att använda plattformen men vill rikta oss främst till Sverige och norden. Vad är då Mastodon? Du hittar information på engelska dels på Wikipedia och på JoinMastodon.org. Mer information om denna nod finns här.