Stefan Midjich 🇸🇪 is a user on mastodon.se. You can follow them or interact with them if you have an account anywhere in the fediverse. If you don't, you can sign up here.

Stefan Midjich 🇸🇪 @stemid@mastodon.se

Fick ett paket på posten som tog till sitt bo, öppnade och tog ut innehållet som hon sedan naffsade lite på och lämnade på soffan. Så det är nu hennes. Är hon inte stilig, lilla vikingen.

Dag 5 av . festade på jättegod vegansk glass i Rønne.

hängde i baren i Aakirkeby på dag tre av .

Kompisars tält på dag två. Tror flaggan hänger fel.

Resan till var helvetisk. Bara en bra bild att visa. gör sig alltid bra på bild. Hon hade en ängels tålamod i korgen medan en svettig och trött husse svor och trampade sig fram den sista biten från Rønne i mörkret.

Så här sover medans jag jobbar. 😍

Farsan representerar Sverige hemma i Kroatien.

Två små barn och massa vuxna, även hundar för nog.

Jag älskar min nya ursäkt för att gå hem först från fester.

Idag fick leka med TRE hundar och mörda en kaninunge framför mina ögon. Allt under lunchrasten. Hon nosade omkring i buskar och innan jag hann se bakdelen av kaninen hade hon tag i nacken av den och skakade febrilt. Jag lyfte upp henne i nackskinnet så hon släppte men den låg livlös på marken. Drama... Här är ett foto av Charlie som vi träffade, en 9 årig Jack Russel.

indiegogo.com/projects/turris- 48h kvar att backa en hw startup från Europa! Köp t-shirten t.ex., 242kr inkl. frakt till sverige.