The Librem Mini is the fastest, smallest and lightest Librem puri.sm/products/librem-mini/

• 8th-gen quad‑core i7 processor
• up to 64 GB of fast DDR4 memory
• 4K@60Hz HDMI 2.0 and Display Port
• 5 x 5 x 1.5 inches
• 2.2 pounds

#Linux #privacy #security

Titta på ”Vitamin D and immunity” på YouTube
youtu.be/W5yVGmfivAk
Enligt denna snubben har en meta-studie från 2017 samlat bevis från andra studier med över 10900 deltagare som visar att dagliga tillskott av D vitamin kan minska risken för infektioner i andningsorganen med 19%. Upp till 70% i folk som redan hade en brist av D vitamin i kroppen.

Jaha över natten har min billiga frukost på espresso house gått från 54kr till 71kr för att de gjort om sina frukost erbjudanden. Samtidigt som deras scones nu är mindre och jag tvingas köpa en apelsin juice.

Working on compiling the changelog for Mastodon 3.0...

gtfobins.github.io/ vissa av dessa kan motverkas av sunt förnuft och;
unset LESSOPEN
unset LESSCLOSE
i profile.

privacytools.io/browsers/ hade helt missat denna siten. Har stagnerat lite i mitt skydd av webbläsaren sedan noscript först kom ut och för mig revolutionerade hur man läser nätet. Men den sidan täcker cookies mycket mer och var väldigt intressant.

Sammanfattningsvis efter ett par timmar med nya inställningar i FF kan jag säga att om man inte vill bli spårad på nätet får man också vara redo att inte vara automatiskt inloggad överallt.

Show more
Mastodon.se

Mastodon instance aimed at Swedish users and registration to this instance is blocked for countries outside of Europe. You can still read it, login to it with existing accounts and follow people.