Finns få saker som är härligare än när solen bryter igenom molnen en timme innan helgen gör sitt inträde!

Jag blir så arg varje gång vi handlar mat nuförtiden. Matpriserna är bortom all kontroll och det slår hårt mot många familjer. Att en jävla paprika går loss på 100 kr/kg är bara ett av 400 exempel på hur sjukt det är nu.

Det kan ha varit så att jag och frun jublade av förtjusning när de utannonserade att Lucianoz skulle framträda i mellanakten 😅

Först Hogwarts Legacy på morgonen, följt av 13 kilometers löpning i solen. Nu lunch och sen ta med familjen till Liljas arena för att se Nybro Vikings inför fullsatta läktare! Kanonsöndag!

Årets första runda discgolf genomförd i fullkomligt ljuvligt väder!

Gjorde en gryta på kycklinghjärtan ikväll. Det var det i särklass äckligaste jag någonsin lagat. Vi satt och grät av skratt vid bordet åt hur vedervärdigt det var!

Nämn något mer aptitretande än spaghetti som legat i matlåda. Jag väntar.

32 procent sänkte vi vår elförbrukning 2022 jämfört med 2021. Det är jag hemskt nöjd med faktiskt.

Sitter med en flaska Häxan och putsar mässing. Mer tillfredsställande syssla vettefan om det finns.

Vill bara låta er veta att jag tog Tammerfors på 10 poäng ✌️

Run streak i ett år! ✅
I regn, snö, 15 minusgrader eller 30 plus. Genom både bra dagar och dåliga diton med såväl corona och andra sjukdomar, har ett löppass om minst 2 km genomförts utan undantag i ett helt år. Inte bara jag utan även min fru. Nu får vi finna något sätt att fira oss själva på för detta är vi båda väldigt stolta över!

Det är bannemej inte dumt att vakna befriad från bakfylla på nyårsdagen och sen unna sig en helt dag i soffan med spel och sportboll.

Dags att säga hejdå till ytterligare ett riktigt bra år. Bäst var att jag fick anställning inom det jag utbildat mig till de senaste 5 åren vilket givit familjen klart bättre förutsättningar och mig en stimulerande tillvaro! Tror 2023 kommer bli kanon det med!

Hummersoppa till förrätt och flankstek med potatisbakelser, rödvinssås och chimichurri till huvudrätt. Älskar att laga nyårsmiddag!

Grunden till rödvinssåsen bjuder på vackra färger!

Sitter på jobbet och lyssnar på Kodjos sista sändning. Så många år som han gjort en sällskap i lurarna gör att man nu sitter med rena separationsångesten!

Testat The Hunger med fru och äldsta son. Kan med glädje delge er att jag var den bästa vampyren i gänget!

Show older
Mastodon.se

For membership you must write a short motivation to prove you're not a robot. If you're outside of Sweden, or don't speak Swedish, please explain why you should have an account on this instance. Please read the server rules.