Follow

Glassväder är viktökningsväder. Jag är olyckligtvis bra på att göra glass, och väldigt bra på att äta den!

@nemorosa Glass är livet! 🍦 🍨

Gör man glassen själv, kan man få den som man vill, förslagsvis med mycket grädde och litet socker. 😋

@nemorosa Vanilj är den bästa glassmaken, men choklad går också an. 😋

@JoWa Vanilj är bra på att neutralisera det skarpa i rabarber, jag använder äkta vanilj i rabarberkompotten för att mjuka ner smakerna lite och få en rund och lagom vass syra. Vanilj verkar passa till allt utom curry...

@nemorosa det där låter och ser farligt gott ut alltså jag är sjukt avis.

@stemid Det är en farlig kombination av grädde och socker, lite syra från rabarben gör det lättätet. Och livsfarligt för vikten 😉

Sign in to participate in the conversation
Mastodon.se

Mastodon-instance for Swedish. Requires a written motivation in a language listed in the FAQ for account approval.