Nya telefonen har helt och hållet vunnit mitt gillande. Om jag snabbt behöver ta en anteckning kan jag göra det, den kan dubblera som vanligt anteckningsblock! den enskilt största anledningen till att min handväska väger som den gör är alla anteckningsblock och pennor jag drar med mig, för jag kan ju komma behöva ta en anteckning och jag kan inte bara ha en penna för då är den uttorkad, och inte bara ett block för då är det fullt.

Follow

Den där pennan gör att jag kan ta upp telefonen med släckt skärm och skriva på den som om det vore ett anteckningsblock, anteckningen sparas ner i telefonen. Behöver inte öppna telefonen, starta någon app. Det är bara att anteckna.

· · Web · 1 · 0 · 1

Och kameran!

Jag kan inte så mycket om kameror (läs: inte ett skit), men den här kameran är så bra att till och med jag fattar att den är något utöver det vanliga.

Handelsbankens app hatar mig. Känslan är ömsesidig. Tur att jag har mer än en bank att förlita mig på. Det är inte telefonens fel att detta strular, HB har en helkonstig inställning till detta med BankID utfärdat av en annan bank...

Alla BT-enheter bara accepterade den nya telefonen. Det är nog första gången jag inte haft något som helst strul med detta. Snabb uppstart också, det är plötsligt mindre krävande att starta om telefonen, när man inte måste vänta en halvdag på att den ska vakna igen... Nah nu var gamla kanske inte så långsam, men det kändes så iaf.

@nemorosa När ska du börja att bildspamma här? 😉 👍

@JoWa jag är inte någon bra fotograf, kameran kan bara kompensera visst mycket för bristande kunskaper 😄 men risken finns att jag börjar smyga in fler bilder "av en slump " 😄

@nemorosa Slumpen är fotografens bästa vän och hjälp. 😉

@JoWa jag tror dig! Utan slumpens hjälp hade jag inte fått en enda bra bild 😊

Sign in to participate in the conversation
Mastodon.se

Mastodon-instance for Swedish. Requires a written motivation in a language listed in the FAQ for account approval.