Vilken dag ändå! Obi Wan, Stranger Things, Jocke Bergs album, och en ände på Depp-Heard-rättegången.

@jono Positivt överraskad av Obi Wan, de två avsnitt jag sett. Hur de ska få Ewan McGregor att se Alec Guiness-gammal ut, om de följer så länge, förstår jag inte däremot. McGregor ser inte ens ut att vara 50, han ser bara ut som en ganska bakfull och sömndepraverad 40-åring. Men Leia var helt rätt. Älska attityden 😃

@nemorosa Haha, ja jag älskar Leia! 😁 En överraskning men det är ju logiskt med tanke på hur hon är i senare filmer. Ja, Ewan ser lite sliten ut. 😂 Ser fram emot mer och tycker serien har mer existensberättigande än Boba Fett.

Follow

@jono Boba Fett har jag inte tagit mig tid att se, många som sagt att den inte är bra. Men Mandalorian tycker jag om. Men den lär väl inte få någon fortsättning?

@nemorosa Jo, den verkar ska få fortsätta. Det är lite konstigt eftersom andra halvan av Boba Fett blev väldigt mycket Mandalorian med karaktärer och allt. Kändes nästan som att man fick slut material och slirade in på en annan omtyckt karaktär. Nåja... Jag tror däremot inte Boba Fett får en fortsättning. :D

@jono Åh men skulle inte Disney sparka en av skådisarna för något hon sagt privat (helt ointresserad av skådisarnas privata liv så minns inte vad det gällde)? Det lät väldigt illa för serien iaf, vilket gjorde mig lite ledsen.

@nemorosa Jaha, ja just det, Gina Carano som spelade Cara Dune. Ja, hon var nog inte med i senaste säsong 2 som var av Mandalorian heller om jag minns rätt? Hon sa saker som gjorde det svårt för Disney att behålla henne. Men jag tycker serien har tuffat på rätt bra i alla fall.

@jono Hon är med i säsong 2, i minst ett avsnitt. Jag tyckte hennes karaktär var grymt bra. Vet inte vad jag ska tycka om att hon inte får fortsätta eftersom jag inte har koll på vad hon sagt egentligen. Men Cara är cool!
en.m.wikipedia.org/wiki/Chapte

Sign in to participate in the conversation
Mastodon.se

Mastodon-instance for Swedish. Requires a written motivation in a language listed in the FAQ for account approval.