@LeoR1010 Det är därför jag gillar att vara uppe lite extra om kvällarna om min fru ändå ska lyssna på ljudbok en stund. Lyxtiden när staden har gått och lagt sig och inte ens katterna begär något.

@LeoR1010 Jag är glad över att jag och frun kunde bo på hotell i helgen och att det nu stundar kortvecka. Det känns som att jag behöver allt det där just nu. Att bromsa in och smälta allt lite extra trots att det inte finns mer än vanligt att smälta. Hm.

Nördskit om iOS-appen 

@heyimandreas Jaha, då var det som jag misstänkte ändå. :-/ Tyvärr ofta bortglömt av tradition eftersom fram tills ”nu” har man brukat kunna anta web = sRGB förutom vid trycksaker.

Jonas N boosted

a spellbook where each spell has a long personal story with it like recipe blog

@nemorosa Max 80% här. Någonstans vid 85% övergår chokladen till att snaska på svart beskt papper för mig. 😂

Vangelis har gått bort. Jag har överraskande svårt att sätta ord på musiken jag upptäckte som tonåring. Musikalisk glans, en skönhet så vacker att ögon tåras. Äsch, det blir bara platt och räcker ändå inte. Men ni som gått igenom hans låtskatt fattar.

Självlärd med absolut gehör och eget system istället för noter skapade han regnet i Blade Runner, kampen i Conquest of Paradise, gränslösheten i Chariots of Fire, och världens bästa fotbolls VM-låt.

@pettter Oh no. That domain has such a history. I wish something can be arranged!

Jonas N boosted

@LeoR1010 Stiligt! Och jag önskar mig en iMac som jag kunde hämta hem från något kontor. :D

@heyimandreas OK, hmm ja den såg ju iofs okej ut här för mig med officiella Mastodonappen. Så då föll den tesen… Kan tänka mig att appen man laddar upp med kan påverka dock. 🤔

@heyimandreas Testar lite. iPhome fotar i färgrymd P3 och detta är en testbild för den. Borde synas en svag logotyp i allt illrött…

@heyimandreas Undrar om det är någon grej med färgrymden i dem. Kan det vara att Mastodonappen inte stödjer annat än sRGB som är vanligast på webben men inte vad t.ex. iPhone fotar med. Vet inte men sådant där brukar ligga bakom subtila färgförändringar.

Jonas N boosted

Maybe the real NFTs are the planets we destroyed along the way.

Jonas N boosted

Jag läser alltid feeden "Förenad" under "Lokal" som "förorenad" och helt felaktigt är det ju inte.

Har tappat räkningen på hur många gånger jag försökt ta omtag på den här arbetsdagen. 😫 Om kunderna bara visste hur mycket FORCERAD VILJA det fanns bakom varje fredagsbuggfix just nu.

@systerfrida Jag tror många är så mycket på defensiven där hela tiden. Tyvärr tror jag inte det kommer bli bättre, vet inte hur ett nätverk som sådant ska ta sig ur det där. :-(

Show older
Mastodon.se

Mastodon-instance for Swedish. Requires a written motivation in a language listed in the FAQ for account approval.