Använder fotbollen nu då för att förtränga att en NASCAR- och Trumpian som älskar allt utom olikheter och annat knepigt enligt Mall 1A har börjat följa mig. :p

Men det är konstigt det där. Varför just NASCAR, liksom. Är Indycar i USA för mer progressivt lagda då? :D

Testade fota infrarött med systemkameran tidigare idag. :) Detta filter får nog följa med till Björkliden om en vecka!

Vilken dag ändå! Obi Wan, Stranger Things, Jocke Bergs album, och en ände på Depp-Heard-rättegången.

Jonas N boosted

a spellbook where each spell has a long personal story with it like recipe blog

Vangelis har gått bort. Jag har överraskande svårt att sätta ord på musiken jag upptäckte som tonåring. Musikalisk glans, en skönhet så vacker att ögon tåras. Äsch, det blir bara platt och räcker ändå inte. Men ni som gått igenom hans låtskatt fattar.

Självlärd med absolut gehör och eget system istället för noter skapade han regnet i Blade Runner, kampen i Conquest of Paradise, gränslösheten i Chariots of Fire, och världens bästa fotbolls VM-låt.

Jonas N boosted
Jonas N boosted

Maybe the real NFTs are the planets we destroyed along the way.

Jonas N boosted

Jag läser alltid feeden "Förenad" under "Lokal" som "förorenad" och helt felaktigt är det ju inte.

Har tappat räkningen på hur många gånger jag försökt ta omtag på den här arbetsdagen. 😫 Om kunderna bara visste hur mycket FORCERAD VILJA det fanns bakom varje fredagsbuggfix just nu.

Det svarta hål som är Vintergatans hjärta, Sagittarius A*, och presenterades idag visar hur det såg ut för ungefär 27 000 år sedan, dvs när Europa fortfarande beboddes av neanderthalare! Ger en uppfattning om bara vår egen galax storlek.

Det svarta hålet har en otrolig densitet och väger som 4 miljoner solar samtidigt som det skulle rymmas innanför Merkurius omloppsbana.

Något lite märkvärdigt är att en sådan densitet t.o.m. är större än en atomkärnas.

Chatt med en bot visar att striden redan har börjat.

En av mina cyklar fick hela bakdäcket förstört efter att ett fyllo helt sonika försökt cykla iväg med lås och allt en natt. Det var en blockkedja före sin tid.

Funderar på att börja skapa gratis AI-konst för att slå ut NFT-kollektivet. Denna kallar jag "After Beach".

Om du laddar ner den på din dator ger jag tillstånd att betrakta den som din helt egna bild som du äger. Jag vet, revolutionerande koncept!

Gråvita skyar. Tandläkarväder. Låttext och min stämning idag. Det är inte rätt, det är ju tisdagar som ska kännas så här. Hur hålla ut till semester...? Får ställa siktet på Kristi Himmelfärds dag tills vidare. Halmstrån. Halmstrån är bra!

Jonas N boosted
Show older
Mastodon.se

Mastodon-instance for Swedish. Requires a written motivation in a language listed in the FAQ for account approval.