@Mumin Bot:ar som slåss mot varandra, börjar bli många där ute nu. Men det finns nog plats för en till. Kan tänka mig att det bygger mycket på aktiespreadar och volymer.

@gustav När de släppte Nextcloud hub 3(25), vilken skillnad. Snyggare, snabbare, massa nya funktioner och AI. Största uppdatering hittills.😃

@Krux_22 Känner att jag börjar få alla varningstecken redan nu😀 . Eller så har man bara blivit lite klokare.

Att Nextcloud numera har inbyggd fotoredigerare gillar jag skarpt, att kunna redigera enklare saker direkt i molnet gillar jag.

"En liten bild från min semester på Island."

@kjellbastian
Låt ingen få elstöd, marknaden sköter det själv mycket bättre.

@samuel Väntar på Nextcloud kommer ut med något som är stabilt.

@Skitgumma Jag tänkte att 50 minuter i bastun låter värre än 45 minuter på cykeln. :)

@GertFrost Nej det var det inte. Jag skulle inte själv köpa dessa kapslar, och tycker själv att det är inget bra för miljön. Jag har hört att försäljningen går inte som tänkt för denna produkt. Vi får hoppas att det kommer ut miljövänligare kapslar.

@GertFrost Det får mig tänka på när Socialdemokraterna på 80-talet ville förbjuda paraboler, för svenska folket inte skulle klara av att se reklam 😂

@Mazeson Jag förnekar inte uppvärmningen, men tycker det är konstigt att man börjar mätningen från slutet av 1800 talet, kanske den kallaste perioden under nutiden.

@jonarvid @dfri

Det ryktas om att bankerna inte vill fortsätta att ansvara för e-legitimationen, utan vill att skatteverket tar över, men skatteverket vill inte ansvara och tycker det är för dyrt.

Swepol 

@SgtBlake @shellkr
Det är sant. Varför inte höja grundavdraget. Det viktigaste är att den som har minst lön för behålla så mycket av den som möjligt.

Swepol 

@SgtBlake @shellkr Kan man inte leva på sin lön utan bidrag, så har man ett systemfel.

Swepol 

@SgtBlake @shellkr Jobbskatteavdrag gynnar de som jobbar.

Show older
Mastodon.se

For membership you must write a short motivation to prove you're not a robot. If you're outside of Sweden, or don't speak Swedish, please explain why you should have an account on this instance. Please read the server rules.