Finns det någon mer malplacerad människa än Mårten Andersson som komiker?

@lgrn men för att gå med måste vi knäböja för en diktator, inte värt det IMO

Visst vore NATO bra, men nu skiter vi i det va? Inte värt runka av diktaturer. Mer kritik mot Erdogan, mindre medlöperi.

Om man inte sett Slow Horses än måste man se Slow Horses nu.

Snubbe 2: försökte köpa en jacka, fick känslan att det var dyrt för honom, ville inte sälja den till honom och sa att jag inte vill sälja till honom, vi high-fiveade virtuellt

Show thread

Snubbe 1: Försökte köpa en proffs-ritplatta till sin 10-åriga dotter, slutade med att jag sms:ade bättre alternativ

Show thread

Jag är ganska usel på att sälja på Blocket, den här veckan har jag snackat bort två snubbar från att köpa mina prylar:

David Sundin är fasen aldrig rolig. Men han har väl hittat nån lukrativ niche.

One difference between Twitter and Mastodon:

Whenever someone on Twitter asked me to explain something it was a trick to get me to engage in an argument.
On Mastodon, every time someone has asked me to explain something, it was because they wanted me to explain something.

#Twitter #Mastodon

Remember: real gamers enjoy playing on easy

Hoppas vi ser en Nürnberg-rättegång v2 inom ett par år. De ska betala för detta.

Undrar hur det känns att åka runt i en Tesla just nu? Hur snabbt kan karln döda två varumärken?

Tänk att vara näst rikast i världen och ägna sina dagar åt att skapa omröstningar på Twitter och blocka folk från platformen.
När jag undervisade i ledarskap på MBA programmet i ledarskap hade jag en uppgift då studenterna ombads att analysera någons ledarskap. Och Twitterägaren var alltid med. Många valde att skriva om honom. Och den uppgiften ofta genererade hallelujahbeskrivningar av alla rika (“successfull”) snubbar.
Rikedom behöver inte alls komma från intellekt och hårt arbete.

Elon, Putin, Erdogan, Xi Jinping, Trump. Listan tar aldrig slut på små män med för stort ego och för mycket makt som krampaktigt slåss för att styra andra i deras riktning. Wankers.

Måste ändå säga att min politiska ilska har minskat med 40 000 miljarder procent sen jag lämnade Twitter. Hyser inga tvivel om att även denna plattform kommer bli polariserad, men det är fint att ha ett ställe som inte är som en varande böld än så länge.

Jag är faktiskt särdeles pessimistisk över framtiden just nu. Vårt hyperkapitalistiska system kommer slå undan benen på många som trodde sig vara trygga och klyftorna bli större.

"Harvardforskarna Steven Levitsky och Daniel Ziblatt har utifrån ett omfattande empiriskt underlag också visat att hur det går med demokratin när populistiska krafter växer sig starka beror på hur de etablerade partierna agerar. Om de väljer att liera sig med den populistiske utmanaren, om de tror att de kan tämja denne och dra nytta av dennes folkliga popularitet, är demokratin i fara. Levitsky och Ziblatt sammanfattar det med att säga att de politiska partierna är demokratins grindvakter. 1/2

Show older
Mastodon.se

For membership you must write a short motivation to prove you're not a robot. If you're outside of Sweden, or don't speak Swedish, please explain why you should have an account on this instance. Please read the server rules.