RT @altingetse@twitter.com

DEBATT. Genom @SKR_se@twitter.com lägger kommuner och regioner ut den lokala demokratin på privaträttslig entreprenad. Det förenklar livet för regeringen, men väljaren blir utan insyn, skriver @JakobHeidbrink@twitter.com, docent i civilrätt.
altinget.se/artikel/skrs-roll-

🐦🔗: twitter.com/altingetse/status/

Kom och träffa Team Handlingar.se vid idag onsdag 1/6 kl. 16:30-18:00 så pratar vi om hur information från myndigheter kan stärka dig, din verksamhet, demokrati och politiken!

about.handlingar.se/2022/06/01

Handlingar.se söker aktivt efter myndigheter som vill bli mer proaktiva och digitalisera hanteringen av allmänna handlingar för att kunna undersöka till exempel tidsbesparingar. Journalisten.se skrev om vårt initiativ i december!

Under en heldag i november genomförde Handlingar.se-teamet en utbildning för om folkhögskola för studerande i socialt entreprenörskap. Vi utbildar framtidens sociala entreprenörer!

Läs mer här: about.handlingar.se/2022/01/11

Sveriges nyaste myndighet är Myndigheten för psykologiskt försvar och har som huvuduppdrag att leda arbetet inom Sveriges psykologiska försvar. Ta reda på mer om myndigheten via allmänna handlingar här handlingar.se/sv/body/mpf !

Välkomna på imorgon med @CivicTechSE@twitter.com på ! Kom och fixa med ditt samhällsförbättrande projekt och träffa fler som driver andra initiativ för samhällsnytta! Info och anmälan: goto10.se/event/oppet-hus-med-

RT @CivicTechSE@twitter.com

Bra samtal på @internetdagarna@twitter.com idag om öppenhet och transparens. Fortsätt samtalet på torsdag när @handlingar@twitter.com har Öppet Hus + bjuder på mat! Kl 17 till 20 på Goto 10, Hammarby kaj 10D i : forum.civictech.se/t/oppet-hus @stiftelsen@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/CivicTechSE/status

RT @CivicTechSE@twitter.com

Registrations for our Öppet Hus / Open House in Stockholm are now open! ✨

We'll be at Goto10 on the 25th from 17 to 20!
@elenorweijmar@twitter.com and Mattias Axell will be presenting the @handlingar@twitter.com project!

goto10.se/event/oppet-hus-med-

🐦🔗: twitter.com/CivicTechSE/status

Offentlig begäran av allmän handling av @ToreDanielsson@twitter.com med en öppen, avgiftsfri och digital utlämning av @ModernaMuseet@twitter.com! Heja!

RT @ToreDanielsson@twitter.com

'Kvalitetskriterier och inköpspolicy' handlingar.se/sv/request/kvali via @handlingar@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/ToreDanielsson/sta

Hej! Efter att ha provtryckt idén #öppethus med positiv respons så tänkte jag köra imorgon 19-21. Finns möjlighet att köpa egen dricka. Välkommen att vara med på plats och fixa med ditt projekt.
Plats: Nära Rådmansgatan/Hötorget (DM:a mig för plats)
Dag: onsdag 2021-11-03
Tid: 19:00-21:00
forum.civictech.se/t/oppet-hus
#civictechse @civictechse @handlingar

Idag 28/9 är Internationella Dagen för Universell Tillgång och Rätten att Veta (International Day righttoknowday.net/en/)!

Välkommen att fira idag med oss och våra partners samt våra syskonplattformar runt om i Europa under Show & Tell: "Right to Know across Europe: impacts and lessons learned"

Anmälan: eventbrite.co.uk/e/right-to-kn

Show older
Mastodon.se

Mastodon-instance for Swedish. Requires a written motivation in a language listed in the FAQ for account approval.