Kom just på att jag inte sagt ett knyst om Internationella kvinnodagen på sociala medier idag, men jag har iaf tillbringat större delen av dagen i mitt kvinnodominerade yrke på min kvinnodominerade arbetsplats (där de manliga cheferna visst har högre snittlöner?), och det gör jag i morgon också.

Asså, jag säger inte att jag är en av tjejerna, men ändå.

Jag och Drop Out Orchestra-Daniel uppmärksammade av @p3dans25 igen! ”Young & Stupid” spelades visst i både P3 Dans och P3 Klubb, här illustrerade med en promo (för en annan låt) som jag hade glömt att vi skickade ut.

(Sen är det väl slut på KSvDH-låtar i @p3dans25, strax efter detta tröttnade både vi och skivbolaget.)

instagram.com/p/ColNL96tyx9/?i

UTE NU! Nyrelease av min tjejs album från 2010. Bra jazz. Hittas på Spotify och alla möjliga streamingplattformar, in och lyssna och köp om ni gör sånt. (Jag fick dessutom äran att göra nytt omslag; foto: Lill Sjöström.)

open.spotify.com/album/32EVsLb

Pillade lite på en låt och gjorde visst en sidechain för första gången på vaddå, femton år?

Jag hade kataloger från både Airfix, Revell och Monogram när jag var liten, och kan inte minnas att någon av dem hade en sån här.

Show older
Mastodon.se

For membership you must write a short motivation to prove you're not a robot. If you're outside of Sweden, or don't speak Swedish, please explain why you should have an account on this instance. Please read the server rules.