#Firefox (69.0.2 on #linux) has been very unstable lately. It often hangs. Annoying.

Diskuterar Eva Magnussons bok "Könstillhörighet: förklaringar, normer, betydelser" med författaren själv på Institutionen för psykologi i Umeå i morgon!

umu.se/kalender/konstillhorigh

Varför får jag inte upp alla svar på mina tweets bland Twitters aviseringar?

Lögnen som blev hela världens sanning: forskaren som försökte få folk att äta människor!

Vi är beredda att tro på precis vad som helst. När inte ens journalister gör sitt jobb är det snart ingen som litar på media.

helahalsingland.se/artikel/oks

Det nya psykiatrihuset vid Norrlands universitetssjukhus blir en tummetott. En trång tummetott. Ibland undrar man när beslut som har längre perspektiv än de närmaste två åren fattas inom offentlig sektor.

vk.se/2019-09-19/oro-nar-det-b

"När regionledningen nu skall ta tag i problemen [...] måste det göras i mycket nära samarbete med professionen [...] Fortsätter man med toppstyrningen kommer sjukvårdens problem med tillgänglighet och skenande kostnader att fortsätta."

vk.se/2019-06-11/debatt-dags-d

Först Arbetsförmedlingen. Nu har också Region Västerbotten bestämt sig för att göra sig till en arbetsplats som psykologer inte vill vara på.

Kebnekajse är inte längre Sveriges högsta berg tack vare global uppvärmning.

Låter bättre när man säger så. Det är fortfarande Kebnekajse som är högst, men den norra toppen, inte den södra. Men faktum är att glaciärerna smälter.

theguardian.com/world/2019/sep

Individualiseringen och medikaliseringen i den här artikeln är beklämmande. Vad det handlar om är en skola eller snarare ett skolsystem som sviker de elever som inte passar mallen - inte enskilda individer med psykiska problem.

vk.se/2019-09-12/vi-forsoker-h

Och @UmeaKommun@twitter.com har fortfarande inte fått liv i sin hemsida...

Försöker nå det där "Lärum" som @UmeaKommun@twitter.com tvingar oss föräldrar att använda.

ERR_CONNECTION_RESET

Tack för det. Nu har jag inte en aning om vad sonen skall ha med sig till idrottslektionen i morgon. Får väl skicka med allt.

Show more
Mastodon.se

Svensk mastodon-instans som riktar sig främst mot europeiska användare.