Köpte en Xiaomi Mi TV Stick från Webhallen nyss och blev överlycklig över priset. Köpet skulle egentligen gå på 318 kr med frakt, men jag hade tydligen en tillgodosumma på 250 kr, så allt gick på endast 68 kr 😂😍

Det här kommer att bli gott som fan 😋 Tänkte titta på Finding Nemo via Disney+ medan jag äter.

Show thread

Köpte fel pommes fries förut. Typiskt. Skulle köpa de från Felix som är mindre, men köpte ICAs. Köper typ aldrig pommes, så får skylla på det.

Det ska hur som helst bli en lyxmaträtt för mig i kväll: kebab med pommes fries, sallad, gurka, tomater, kebabsås och pommeskrydda 😋

Svordomar 

Fy fan vad glad jag är att C More inte bryter till reklam som vad reklamkåta TV4 gör.

Tittar på Skellefteå mot Brynäs för att ha något att titta på, och tittade först på sändningen via TV4. Det blev en utvisning och precis när domaren skulle visa vad för utvisning det gällde, så bryter de egoistiska jävlarna till reklam i minst 30 sekunder! 😡

Bytte direkt över till C More. Trodde de hade lärt sig att de aldrig någonsin ska byta till reklam mitt i en match! Ack så fel jag hade 😒

Läkarbesöket gick bra i förmiddags. Jag fick en ögonsalva med kortison. Har sen dess sovit på soffan. Dricker nu Coca Cola och har precis växlat över till Windows 10 för att spela lite.

Jag lyclades vakna i tid och har nu ringt till vårdcentralen. De ringer upp mig cirka 08:00. Ska äta lite frukost och invänta samtalet från dom.

Typ sömnmedicinen i gårkväll för att kunna sova fram till 06:45, men vaknade nyss för att jag var toanödig. Så jävla typiskt!

Ska upp såpass tidigt för att ringa till vårdcentralen om den möjliga tårkanalinflammationen i mitt ena öga.

Skönt att ha dubbdäck på cykeln nu när svartisen hägrar i stort sett överallt. Friskt och gött ute, men ack så kallt det blev efter ett tag 🥶 Ska nu ta mig en varm och skön dusch 😊

Årets första snö som faktiskt stannar kvar på marken!

Snacka om att skriva helkoko! 😑 Var rätt trött då, så får skylla på det 😂

Show thread

När jag flyttade hemifrån 2004 var CSI fortfarande en aktiv tv-serie. Jag tittade ofta på den när serien gick på tv. De gamla avsnitten från 2005 är lika bra i dag, som de var då.

Tittar just nu på avsnitt tre från den sjätte säsongen, tyvärr på reklamkåta TV4, men det är bättre än inget.

Dessa var alldeles för goda för mitt eget bästa 😳 Hjälper ju inte att de bara kostar 6 kr...

Att det kan vara så himla gott med Treatville Caramel och sen ett glas med kall Coca Cola efter att man har vaknat till! Fattar inte... 😅

Halvligger på soffan och tittar på gårkvällens avsnitt av Ghost Adventures på Travel Channel. Gillar verkligen att man kan Play-funktionen som Boxer har.

Gammalt avsnitt av serien dock (S04E04, Remington Arms), men jag föredrar oftast de gamla framför de nya ibland. Det är något speciellt med dom.

Jag träffar för sällan folk såpass mycket (även innan Corona-pandemin kom), att min sociala bit när jag väl möter folk, oftast är låg som få.

Jag kan säga saker som bara är i helt fel sammanhang, utan att tänka på det först, men efter ett tag kommer på mig själv, och då är det ju oftast redan försent att rätta sig. Att uttrycka sig via skrift är för min del mycket enklare, även om även det kan bli rätt koko ibland.

Det ser ut som att det kommer att bli mer eller mindre molnfritt i natt, trots regn och rusk under i stort sett hela dagen i dag. Även blåsten har lugnat ner sig, och nu när kamerabatteriet är fulladdat, så blir det nog en resa till mitt fototräningställe på Hammarö igen 😊

Det hade dock varit mycket roligare om en eller flera andra personer kunde vara med med deras kameror också. Men så var det här med Corona-pandemin också 😒

Har kikat på dev.lemmy.ml ett bra tag nu, och nu skapade jag ett konto där.

Webbgränssnittet för mobilversionen är med hästlängder mycket bättre än reddits, och att Lemmy är mycket snabbare på att ladda och är mer integritetsvänligt, gör tjänsten bara bättre.

Kommer högst troligt att skapa en ny community där, för min vädertjänst, Serenum.

Kom hem från fotorundan för kanske 20 minuter sedan och kände att främst nackmusklerna var superspända och påverkade andningen lite. Så jag satte igång med ett träningspass och nu känns musklerna bättre och jag kan andas lättare 😊 Skönt.

Måste bara göra träningspassen mycket oftare än vad jag gör nu, vilket är typ aldrig. Annars blir jag aldrig bra i musklerna.

Fy helvete vad kallt det är ute nu 😨🥶 Den bitande kylan smög sig in när jag öppnade och stängde ytterdörren förut.

I dag är det första dagen på kanske flera veckor, som det är klar himmel! Det ska hålla i sig fram tills i morgon och sen börja regna igen på lördag.

Men i kväll, medan det är astronomisk natt, tänkte jag att cykla till något mörkt ställe (har tyvärr bara några fåtal ställen att åka till, då jag inte har något körkort) och fotografera himlavalvet. 😍

Ska försöka ta en ny visningsbild för airikr.me och Mastodon. Att det är moln här och där gör absolut ingenting för fotografiet.

Show more
Mastodon.se

Mastodon-instans på svenska. Ni måste kunna skriva ett meddelande på Svenska, Danska, Norska, Kroatiska, Slovenska eller Tyska för att få ett konto.