Mastodon.se ska visst läggas ner, därför har jag nu flyttat över till Mastodon.nu
@Larsbertil

Min Messenger är kapad... svara inte med ditt telefonnummer...

Jag förstår att Ulf Kristersson tar avstånd från upphängningen av Erdogan-dockan i Stockholm. Men han borde också markera att aktionen ryms inom ramen för yttrandefriheten - den yttrandefrihet som skiljer demokratin Sverige från Turkiet.

"Majoritet" får en ny och spännande innebörd i Tidölagets Sverige.

Jag har skrivit en motion om Migrationsverkets regelverk till socialdemokraternas distriktskongress i vår!
larsandersson.eu/politik/motio

Mycket spännande och bra VM-final. Argentina vann rättvist, tycker jag.

Det låter som att Sverige ska dra på sig en kontinuerlig straffavgift för klimatskadliga utsläpp som drabbar alla skattebetalare för att bilister ska få billigare bensin och diesel. Vilka skatter ska höjas och/eller vilka nedskärningar ska göras? dn.se/sverige/regeringen-star-

RT @DNKultur@twitter.com

”Är det naturens hämnd på djurparken i Gävle?” • DN:s Björn Wiman om att den nyväckta medkänslan för djuren snart är över.
dn.se/kultur/bjorn-wiman-ar-de

🐦🔗: twitter.com/DNKultur/status/16

Ulf Kristersson utesluter inte att ta bort de de permanenta uppehållstillstånden från de 300 000 människor som redan har erhållit sådana. Trots att han vet hur mycket ångest och oro en sådan åtgärd skapar bland människor, barn och vuxna, som sedan länge bor i Sverige. #pldebatt

En tioårig flicka med stödbehov ska utvisas till Nicaragua trots att hennes föräldrar bor och arbetar i Sverige. Detta är ju absurt. Jag förutsätter att ansvariga myndigheter tar sitt ansvar och löser det här nu. Så mycket ångest för barn och föräldrar.

Ny målarkurs idag!
På vägen mellan Skilbyarna och Falles.
Om du klickar på denna länk kan du läsa en haikudikt som jag skrivit till bilden
larsandersson.eu

Franske EU-parlamentarikern Pascal Durand lämnar den liberala gruppen Renew Europe i protest mot att svenska Liberalerna får stanna kvar trots sitt samarbete med SD. sverigesradio.se/artikel/frans

Liberalerna är nu i ett läge där uppmärksamheten handlar om huruvida Johan Pehrson bett Jimmie Åkesson om ursäkt, samt varför Johan Pehrson inte kan stå för det han sagt. Tidöavtalet är inte den stoltaste stunden i partiets historia.

Show older
Mastodon.se

For membership you must write a short motivation to prove you're not a robot. If you're outside of Sweden, or don't speak Swedish, please explain why you should have an account on this instance. Please read the server rules.