Show newer

Varje gång politiker hävdar att de var tvungna att göra på ett visst sätt tänker jag på att det finns andra jobb på arbetsmarknaden. Man kan alltid byta om det man säger sig behöva genomföra går emot ens övertygelse.

Kommer strax, det står en tankbil med avloppsvatten här utanför och de vill tömma sin skit på mitt vardagsrumsgolv. Det är bara jag som har nyckeln till huset, utan mig går det inte. Skulle förstås aldrig falla mig in att säga nej för alternativet är ju värre.

Show thread

”Sedan kan man ha synpunkter på enskildheter och en massa som är dåligt men det är inte jag som släpat in den här skiten i det här avtalet” – jo det är det, för avtalet hade inte blivit av om du hade sagt nej.

Show thread

‪I princip säger han att det är ett dåligt val, men han väljer att göra det ändå. Det är lite som hur partiet agerar i klimatpolitiken. Låter som att tanken är att de ska gå fria från kritik genom att erkänna att de frivilligt gör fel. Inte säkert att det funkar, kan bli tvärtom…‬

Show thread

”Jag är inte naiv, jag vet precis att SD har samma organisationsnummer i dag som de hade när de bildades och även deras eget taffliga lilla försök till vitbok visar ju att det är en brun sörja”, säger Johan Pehrson om partiet han valt att samarbeta med. expressen.se/kultur/pehrson-en

Det mest förvånande här är nog inte den radikala omsvängningen av läget, utan att de traditionella rödgröna S+V+MP till och med ligger så högt som tre mandat från majoritet. svd.se/a/5BpeQb/svd-sifo-novem

We have decided to create an account at Mastodon. We need time to learn how this platform works but also how to synchronize our work here with the Twitter account.

Thank you all for joining us here. No matter where we are, the mission stays the same. We are in social media to commemorate the victims of Auschwitz and educate the world about the tragic story of the camp.

Kall och blåsig morgon, så nu tuffar Heleneholmsverket.

Om det är en ukrainsk luftvärnsmissil som har landat i Polen av misstag är det förstås ändå Rysslands fel eftersom det är de som skapar behovet av att använda luftvärn. Det enda sättet att undvika att det sker igen är fortsatt att hjälpa Ukraina att stänga luftrummet.

Show older
Mastodon.se

For membership you must write a short motivation to prove you're not a robot. If you're outside of Sweden, or don't speak Swedish, please explain why you should have an account on this instance. Please read the server rules.