ICC:s arresteringsorder mot Vladimir Putin har på ett skamligt sätt ignorerats av Ryssland. Det är dags för Sveriges regering att gå ut och entydigt fördöma länder som inte är medlemmar i ICC.
Är det rädsla eller sympati som hindrar Tobias Billström?

Oh, man. This comic — from 1993 — could NOT be more relevant today. As usual, Bill Watterson hits it out of the park.

#Banks #Banking #Bailout #AntiCapitalism

@udda_boktips hehe. Det är därför man följer dig. Man slipper harva Flashback och otaliga foliehattsgrupper på Facebook, får guldkornen serverade istället.

@udda_boktips är mest förundrad över folk som säger att det INTE var ett kuppförsök. Ett patetiskt, korkad och idiotiskt kuppförsök dömt att misslyckas är ju liksom också ett kuppförsök.

@Gunde trodde det var från Tao Te Ching. Finns något snarlikt där.

@jdskog då får jag passa på att upplysa om att tittarstatistik baseras på vissa utvalda testpersoner som själva valt att vara det. Du riskerar inte att bidra till statistiken om du inte är testperson, det finns ingen hemlig sändare installerad i varje tv.
/ MVH tråkig skämtsabotör.

Det här tror jag är ett citat från en intervju med Thåström i DN 2022. Men det är publicerat i anslutning till en text av William Holm i dagens VLT.

@ulfbjereld Och förtroendet för "årets förvillare" Aftonbladet och Expressen är som vanligt i botten.

@udda_boktips ett till spår med anonyma källor som grund. Hoppas i alla fall på USA-spåret...

@rasmusfleischer @laxsill @faktoider gott! Blev nedröstad så istället för det afghanska stället (skulle själv säga att afghansk mat är som en blandning mellan indiskt och persiskt. Eller säger man iranskt?) så blev det vanlig pizza.
Ni vet, den typ av italiensk mat lagad av assyrier som man bara kan få tag på i Sverige.

Show older
Mastodon.se

For membership you must write a short motivation to prove you're not a robot. If you're outside of Sweden, or don't speak Swedish, please explain why you should have an account on this instance. Please read the server rules.